Brunette Running

Bloggen. Het is iets waar ik me in het verleden al meermaals aan waagde… om het ook meermaals opnieuw op te geven. Of het nu fashion, food of beauty was, niets leek me voldoende te kunnen motiveren om het vol te houden.

Dat was tot 2016. Ik was eigenlijk al langer een loper, maar verder dan die 5K kwam ik nooit. Misschien ook omdat ik lopen altijd zag als een ‘alleensport’ en geen weet had van de ‘running community’. Geloof het of niet, lopen is een echte teamsport. En eens je in het team zit, is er geen ontsnappen meer aan het loopvirus en die verslavende endorfines. 5K werd 10K, 10K werd 10 miles, 10 miles werd 20K en die 20K werd een marathon.

In 2017 voelde ik mij voor het eerst een echte loper —nieuwe loopdoelen, grenzen verleggen, vechten tegen de zomerhitte en mijn eerste marathon in Reykjavik, IJsland. Ik sloot het jaar af met 1375K op de teller. Niets maakt me nu gelukkiger dan lopen. Het lijkt erop dat lopen echt de beste therapie is —naast shoppen voor (loop)schoenen natuurlijk ;-)

Worry less, run more!
—Brunette Running

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *