3-2-1…. Go NN Running Club!

The word is finally out! Op 30 augustus werd de langverwachte NN Running Club, ook wel de gezondste community van het land, gelanceerd. En nog leuker: ik ben één van de ambassadors. Nu ik er eindelijk over mag vertellen, ga je straks nog wensen dat ik erover ophoud ;-)

“Wat is NN Running Club?”, hoor ik je al zeggen. En “Ja maar, ik ben geen loper.” Of “Hoeveel kost dat dan?” Wel, dat ga ik je even haarfijn uitleggen. Want waar zijn ambassodors anders voor? :-) NN Running Club wil zoals gezegd de gezondste community van het land worden. Hiervoor willen we zoveel mogelijk Belgen aan het sporten te krijgen. Uit het Nationale Gezonderzoek van NN bleek onder meer dat de werkende Belg lichamelijk gemiddeld 6.1 jaar ouder is dan zijn reële leeftijd. Daarnaast geeft maar liefst 31% (whoa!) aan zelden of nooit te bewegen.

Om iedereen dat extra duwtje in de rug te geven, lanceerde NN het NN Running Club-platform. Via je eigen sporthorloge of tracker registreer je je sportieve activiteiten —lopen, fietsen, zwemmen, wandelen… whatever floats your boat ;-) Voor elke activiteit verdien je ‘geld’ in de vorm van NN coins. Deze kan je dan sparen en in de NN webshop inruilen voor leuke (sport)items en voordelen. En om je nog wat meer te inspireren en ondersteunen vind je op de website ook een heleboel tips & tricks rond sport, gezonde voeding en “feel good”. Dat alles en meer krijg je helemaal voor nada, noppes, niks! Sounds good, right?

Heb je na het lezen van dit artikel net als ik zin gekregen om je aan te sluiten bij de NN Running Club? Dat kan! Maak een account aan via deze link, koppel je favoriete sportapp of wearable en start met het verzamelen van NN coins. Let’s do this!

Liefs,
Nele xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *