Healthy Hotspot: Carbon Bar & Kitchen

“Ladies Who Lunch”, dit keer met Jasmine naar Carbon Bar & Kitchen. In deze gloednieuwe foodbar in de Boucherystraat kan je terecht voor een heerlijke lunch in wereldse ‘streetfood style’. Dat moesten we testen!


Onderneemster en chef-kok Femke Dralants is met haar vier foodtrucks alvast niet aan haar proefstuk toe. Met Carbon wil ze iets verfijnder gaan werken —gerechtjes die als het ware een upgrade zijn van streetfood, maar dan afgewerkt op de barbecue. En vandaar ook de naam van de zaak. Alles op de kaart lijkt alvast goed voor de honger én de portomonnee ;-) Denk Bao Buns met frisse koolsla, gepekelde rode ui, komkommer en traag gegaard buikspek, scampi tempura of halloumi. Daarnaast vind je er ook meer traditionele lunchgerechtjes zoals toast, pancakes, healthy bowls, tacos en spring rolls.

Jasmine en ik gingen traditioneel voor een ‘avocado toast met gepocheerd bio-eitje’. Soms is simpel gewoon nog het lekkerst (en ook nog eens supergezond) ;-) Ons zien ze er zeker nog eens terug, want de gerechtjes zagen er gewoon te yummy uit.

Liefs,
Nele xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *